Ervaringen

Apollo Acupunctuur

Primair progressief MS


Na jarenlange zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten (buikklachten, pijn op de borst , hyperventilatie, dood en dood moe en slepend linkerbeen ) werd ik bij de huisarts jarenlang steeds huiswaarts gestuurd met de diagnose burn-out.

Ik ben uiteindelijk na 5 jaar kwakkelen doorgestuurd naar de neuroloog door ingrijpen van een mensendiektherapeut waar ik heen ging om te leren lopen zonder slepend been die mij direct code rood gaf en de huisarts heeft ingelicht.

Binnen een week lag ik onder de scan en diezelfde week kreeg ik de diagnose pp MS opgestempeld gekregen.primair progressief MS, niets aan te doen en steeds meer inleveren op alle lichaamsfuncties.Wat dat met je doet wens ik werkelijk niemand toe.

Maar binnen 1 week na de diagnose kwam wel meteen mijn vechtlust boven, dit ging mij niet gebeuren en ben ik gestart met het dieet van Therry Wahls en via een lotgenootje kwam ik bij Francis terecht, een lot uit de loterij, die mij door de zwartste periode heeft gesleept , door te luisteren en haar vak uit te oefenen

De 1e weken kon ik mij vaak niet eens aankleden en ging ik van de tuin naar de bank en van de bank naar bed en heb ik heel vaak gedacht zo hoeft het voor mij niet meer, maar als ik erdoorheen zat hielp Francis mij door steeds te zeggen dat het beter werd en dat ik geduld moest hebben en na een aantal weken met veel dieptepunten werd het langzaam beter. Ik kon mij zelf weer aankleden en meerdere dingen per dag doen en dat breidde zich langzaam steeds meer uit totdat ik na 3 maanden mijn bril minder vaak gebruikte omdat mijn zicht beter was geworden en nu 4 maanden later gebruik ik deze helemaal niet meer en kan ik weer tv kijken zonder bril en bleek op de laatse hoofdscan dat er geen actieve ontsteking meer was en met beter zicht de diagnose veranderde in relaps remitting MS en daardoor mogelijkheid voor medicijnen.

Ik ben er nog lang niet maar zoals Francis ook zegt, jarenlang zoveel stappen teveel gezet verander je niet in een paar maanden en heeft zeker een jaar nodig.

Even sneller want met kerst staat een wintersport geboekt en wat er gebeurd ik zal op de skies beneden komen !

Van 1x in de week acupunctuur ging ik na 11 x na 1x in de 14 dagen en nu 4 maanden later zit er drie weken tussen en kan ik zoveel meer.

Dan doe ik wel heel streng het dieet opvolgen al die maanden en mediteer ik 3x in de week, probeer zoveel mogelijk tot mijn grens te wandelen en fietsen en lig zodra de zon schijnt in de tuin, ik doe ook aan yoga en ademhalingsoefeningen en een cursus bij astrid davidzin heeft mij positief leren denken wat je echt nodig hebt in de strijd.

Vraag continu wil ik dit? En bij een nee doe ik het niet.

Verder blondeer ik niet meer mijn haar en heb ik alle verzorgingsproducten die je maar kunt bedenken vervangen voor producten op natuurlijke basis.

Drink ik water uit een zuiveringsbidon en gebruik daarbij nog een heel aantal supplementen die Francis allemaal voor mij heeft getest welke het meest voor mij doen

En zo hebben we het totale pakket voor Beating the bitch! Zoals ik ms noem.

Mocht je vragen hebben kan je via Francis contact met mij opnemen.

Ervaringen

Apollo Acupunctuur
Primair progressief MS Na jarenlange zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten (buikklachten, pijn op de borst , hyperventilatie, dood en dood moe en slepend linkerbeen ) werd ik bij de huisarts jarenlang steeds huiswaarts gestuurd met de diagnose burn-out. Ik ben Lees verder...