Ervaringen

Apollo Acupunctuur

Eczeem bij baby


Onze zoon is gezond geboren en heeft 11 maanden borstvoeding gekregen. Na 6 maanden voeden ging ik wat bij voeden zoals fruit en brood enz. Toen kreeg hij uitslag in zijn knieholtes en armen. Al snel zagen we dat het eczeem was. Ik stapte over op hypoallergeen melk en later op soja van Nutrilon. Het leek iets te helpen maar helaas was het niet genoeg. Na veel Google kwam ik erachter dat het misschien zetmeel in aardappels zou kunnen zijn, dus ik kookte alle dagen rijst en pasta.

Ook dit was van korte duur. Toen hij 1 was konden we de nachten van doorslapen op twee handen tellen! Het gemiddelde was 4x mijn bed uit. Beetje drinken, beetje knuffelen enz...

"Laat maar een nacht janken, dat helpt" zeggen mensen om je heen. Ik dacht dat is zielig want er is iets met het jochie en die laat je dan toch niet huilen? Hij had veel jeuk en krapte in zijn slaap en werd daar wakker van.Via-via kwam ik bij Ray Rosekrans terecht, na een aanmoedigend gesprek verwees hij mij door omdat het voor ons ver rijden was. Hij zei je moet naar Francis de Ruiter gaan want zij is een goeie!!!

Na een de tweede behandeling NAET brak er een moeilijke tijd aan, onze zoon was met ei-mix behandeld en hij reageerde hier heftig op. Bij een volgend bezoek bleek ei-mix niet voldoende sterk te zijn.

Dus volgde nog een behandeling van hetzelfde. Toen kwam alle ellende eruit! Het ventje had het zwaar...veel jeuk en alles was stuk. (zie foto's). Ten einde raad en moe van de nachten gingen we naar de eerste hulp.

Daar waren de dokters ook iets van slag en gaven waar ik voor kwam...een paardenmiddel, hormoonzalf. Verlichting al na 2x smeren, maar het lost natuurlijk niks op.

Francis gaf ons groot gelijk dat we dit deden. Vrolijk en vol moed gingen we verder! Nu zijn we 3 maanden verder en het ongelofelijke is gebeurd...hij heeft 4 nachten op rij doorgeslapen en hij heeft nagenoeg geen jeuk meer en wat is het een ander kereltje!!!!

Ik ging erin met het idee, ik zie het wel en kom maar op. Waar moet ik anders heen?

Nu ben ik heel enthousiast en vertel ik het iedereen die ik tegenkom met eczeem.

De andere foto's die je kunt zien zijn genomen ong. 2 maand nadat het zo erg was geweest, ik hoop dat het nog iets beter wordt, dan ben ik al tevreden.

Francis natuurlijk niet, die gaat door tot een volmaakt velletje!! Haha

Ervaringen

Apollo Acupunctuur
Primair progressief MS Na jarenlange zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten (buikklachten, pijn op de borst , hyperventilatie, dood en dood moe en slepend linkerbeen ) werd ik bij de huisarts jarenlang steeds huiswaarts gestuurd met de diagnose burn-out. Ik ben Lees verder...