Laseracupunctuur

Laseracupunctuur is een alternatieve toepassing van de traditionele acupunctuur die gebruik maakt van laserlicht in plaats van acupunctuurnaalden. Ze is ontwikkeld door professor Dr. Schikora aan de universiteit van Paderborn. In vergelijking met de traditionele acupunctuur biedt laseracupunctuur de volgende voordelen:

  • Ze is nauwkeuriger
  • Ze is pijnloos
  • Uitermate geschikt voor pijn
  • Ze is uiterst geschikt voor kinderen
  • Heeft verschillende extra voordelen op het niveau van de werking van onze cellen

Laseracupunctuur dient nog wel toegepast te worden door middel van puntencombinaties. Daarom is gebruik van het correcte toestel van essentieel belang, daar dit een simultane behandeling mogelijk maakt. De combinatie en de volgorde van de stimuli zijn nog steeds belangrijk. We maken zo gebruik van licht in plaats van osmotische druk om invloed uit te oefenen op onze celcommunicatie . De lichtdeeltjes hebben afhankelijk van hun snelheid hun werking op het celniveau. Dit is dan weer afhankelijk van de golflengte en zo dus ook de kleur van het licht. De mogelijkheden dienen in de toekomst nog verder te worden uitgediept. Herstel door gebruik van frequenties en trillingen wordt ongetwijfeld de toekomst voor de geneeswijzen die we vandaag kennen.

Ervaringen

Apollo Acupunctuur
Hooikoorts-klachten bedierf woongenot in de regio Waterland Ik ben in Monnickendam komen wonen in augustus 2016. Vanaf mei tot en met juli 2017 kreeg ik voor de eerste keer te maken met hooikoorts-klachten in de regio Waterland. Waren de klachten (jeuk in Lees verder...
08/13/2018