Slechts een simpel vingerprikje en je weet het

Eén druppeltje bloed kan vertellen wat jij nodig hebt om je beter te voelen, of je risico loopt op diabetes of hart en vaatlijden en hoe je meer energie kunt krijgen. De verschillende soorten Cholesterol vertellen het verhaal van jou voeding en gewoonten.

Welk bericht is de juiste als ze elkaar tegenspreken?

Word jij ook zo gefrustreerd van al die berichten op social media over welke voeding goed voor je is? Niet gek he, als je beseft dat de één zegt dat brood niet goed voor je is en de ander zegt dat je het juist nodig hebt. Je absoluut mager moet eten om hart en vaatlijden te voorkomen terwijl er veel berichten rond gaan dat je juist deze vetten nodig hebt voor je gezondheid. Ja, je gezonde verstand gebruiken, maar dan moet je er wel verstand van hebben anders ga je heel verstandig de verkeerde kant op.

Ik ga je niet vertellen wat je nodig hebt, ik geef je inzicht hoe jij dat kunt bepalen

Hoe? Door;

  • Je uit te leggen wat jou bloedwaarden je verteld
  • Kijk ik samen met je wat eventueel de oorzaak is van een minder goede bloedwaarde
  • Hoe je dat met voeding, beweging of juist rust kunt beïnvloeden
  • Geef ik je tips om vooral lekker maar beter te eten. ( ja zelfs gezonde eters kunnen soms nog beter 😉)
  • Door na verloop van tijd te kijken wat verandering in je gewoontes jou heeft gebracht

Met je nieuwe inzicht kun je daarna nog lang genieten van je nieuw verkregen energie en gezondheid.

Stap voor stap

En zeker niet te snel, werkt beter en langer dan al die adviezen waarbij je snel veel kilo’s gewicht verliest en je tijdelijk ook goed gaat voelen maar wat je na verloop van tijd loslaat en weer in je oude patroon vervalt omdat je niet wijzer bent geworden, je hebt immers alleen een trucje toegepast. Leuk voor de therapeut want op een gegeven moment is deze weer nodig. Ik wil je iets geven waar je nog heel lang plezier van hebt en waar niet alleen jij maar ook je gezin profijt van heeft.

Geen duffe en moeilijke kennis maar gewoon Jip en Janneke taal over waarom dat dropje bv dat je zo lekker vind (ik trouwens ook hoor) de oorzaak kan zijn van die hoge bloeddruk of die migraine en waarom je juist zoveel behoefte hebt aan dat dropje, wat je lichaam je eigenlijk verteld, en wat je in plaats daarvan beter kunt nemen. Iemand zei eens “een appel is gezond maar ik krijg na het eten ervan juist een dip in mijn energie” dan vertel ik er bv een klein handje noten bij te eten en waarom, een weetje waarmee je zoveel verschil kunt maken in hoe je je voelt.

Goede voeding ook de juiste voeding?

Ik ben als wedstrijdsporter altijd afhankelijk geweest van de juiste voeding. Ik zeg juiste voeding want goede voeding hoeft niet perse de juiste te zijn. Ik heb mij daarom jarenlang meer en meer bekwaamt in wat goede en juiste voeding nou inhoudt en wat de invloed is op zowel je lichaam als op je gevoel. Ik heb ontdekt dat veel mensen supplementen gebruiken en zelfs medicatie terwijl ze door een aanpassing in hun voeding en gewoonten deze middelen kunnen verminderen of zelfs stoppen, en dat ze zich daarna niet alleen beter voelen maar dat ook bloedonderzoek aantoont dat het echt beter gaat.

Heb jij last van:

  • Vermoeidheid
  • Lichamelijke ongemakken of pijn
  • Heb je bloeddrukproblemen, hoog cholesterol
  • Heb je last van suikerdips
  • Val je maar niet af

Laat ook eens jou druppeltje bloed vertellen wat jij nodig hebt. Bel mij vandaag nog op of vul het contactformulier in en ik vertel je graag vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen.