Tarieven

Vanuit de aanvullende verzekering wordt mogelijk een gedeelte van uw behandeling vergoedt. Neemt u voor de zekerheid contact op met uw ziektekostenverzekering.

Na iedere behandeling ontvangt u een factuur welke u contant of per pin mag voldoen. U dient zelf de factuur in bij uw verzekeraar. Wanneer u niet op de afgesproken datum en tijd kunt verschijnen verzoek ik u minimaal 24 uur ervoor de afspraak te annuleren om te voorkomen dat anders de consult gewoon in rekening wordt gebracht.

Kort consult/ Kind tot 11 jr

€ 39,-

indien mogelijk word vervolgconsult uitgevoerd in half uur.
Kinderen  krijgen voor korte tijd zeer dunne naaldjes. Duur van de behandeling max. 30 minuten.

Intakeconsult acupunctuur

€ 89-

Uitgebreide anamnese, voelen van de pols en indien nodig functieonderzoek. Duur van de behandeling 75 tot 90 minuten.

Vervolgconsult

€ 74,-

Korte inventarisatie hoe het op dat moment gaat. Naar aanleiding van pols en klacht worden naaldjes geplaatst. Duur van de behandeling 45 tot 60 minuten.

De volgende behandelingen worden niet vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering:

Vitaliteitscheck

€ 79,-

Op basis van de gemeten weerstand wordt behandeld met elektromagnetisch veld of lichtsignaal dat resoneert met bepaalde type cellen, organen of bepaalde plekken in uw lichaam volgens principes uit de biofysica.

Emotie behandeling

€ 95,- per uur.

Behandeling vergelijkbaar met EMDR. Trauma en overtuiging door negatieve ervaringen kunnen met Raymedy hun lading verliezen en u meer levensvreugd geven.

Meet rapport

€ 30,-

Rapportage van de gemeten waarden en de daaraan gekoppelde conclusie en adviezen.

Raylexbehandeling

€ 79,-

Door gebruik te maken van electromagnetisch veld of lichtsignaal kan ontspanning verkregen worden alsof u net terug bent van vakantie.

Uitgbreide scans

€ 95,-

Door middel van thermografie worden de aan het lichaam aangeboden frequenties beoordeeld. De gevonden frquenties worden vervolgens gebruikt ter behandeling.

Impedantiemeting

€ 54,-

Door acupunctuurpunten op vingers en tenen aante raken met een drukgevoelige meetpen wordt de weerstand in het meridiaansysteem gemeten. De hoeveelhied weerstand geeft indicatie van de constitutie.

Wellnessbehandeling

€ 74,-

Op basis van de gemeten weerstand wordt behandeld met elektromagnetisch veld of lichtsignaal dat resoneert met bepaalde type cellen, organen of bepaalde plekken in uw lichaam volgens principes uit de biofysica.

Ervaringen

Apollo Acupunctuur
Hooikoorts-klachten bedierf woongenot in de regio Waterland Ik ben in Monnickendam komen wonen in augustus 2016. Vanaf mei tot en met juli 2017 kreeg ik voor de eerste keer te maken met hooikoorts-klachten in de regio Waterland. Waren de klachten (jeuk in Lees verder...
08/13/2018