Francis de Ruiter 13 maart 2020

Er is een hoop onzekerheid over dit virus en de verschillende experts spreken elkaar tegen en is het dus verwarrend hoe er mee om te gaan.
Is het een gewoon griepvirus of is het toch een gemeen broertje daarvan?
Het nieuwe NCP-coronavirus vertoont mogelijk gedurende vele dagen geen tekenen van infectie, hoe kan iemand weten of hij/ zij is geïnfecteerd?
Tegen de tijd dat ze koorts en/of hoest hebben en naar het ziekenhuis gaan, zijn de longen meestal voor 50% aangetast door fibrose en is het te laat!
Oude mensen en mensen met een zwakke gezondheid zijn het meest kwetsbaar voor dit virus.

Eenvoudige zelftest

Taiwanese experts bieden een eenvoudige zelfcontrole die we elke ochtend kunnen uitvoeren: haal diep adem in een omgeving met schone lucht en houd de adem langer dan 10 seconden in. Als u het met succes voltooit zonder hoesten, zonder ongemak of benauwdheid wil dat  zeggen dat er geen infectie in de longen is.

Houd je mond vochtig

Advies  van Japanse artsen die COVID-19-gevallen behandelen: Zorg ervoor dat uw mond en keel vochtig zijn, nooit droog. Neem daarom minstens elke 15 minuten een paar slokjes water. Waarom? Zelfs als het virus in je mond komt zorgen water of andere vloeistoffen ervoor dat het virus naar je maag gaat . Eenmaal daar in de buik zal je maagzuur het virus doden. Als u niet regelmatig water drinkt kan het virus uw luchtpijpen binnendringen en in de longen komen.

Boost je immuunsysteem

Naast jezelf te beschermen door water drinken, wat vaker je handen te wassen en te zorgen dat je niet oververmoeid raakt kun je je immuunsysteem boosten door wat verhoogde (tot 3000IE) doses Vit C te nemen,  elke 3 uur echinaforce, VitD en zink te nemen. Eet voldoende groente en fruit.

Toch verkouden? Natuurlijke aanpak

Mocht dit alles toch niet hebben voorkomen dat je verkouden werd en heb je de richtlijnen van het RIVM opgevolgd, ga je het virus natuurlijk aanpakken.
Raymedy biedt de mogelijkheid om virussen maar ook bacteriën aan te pakken, en heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om ook een behandeling te ontwikkelen voor dit virus.
Apollo zou Apollo niet zijn als die er niet direct mee aan slag zou gaan. Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan contact op.

Share