Bio-resonantie

Bio-resonantie therapie bij Apollo acupunctuur

Apollo acupunctuur maakt gebruik van de natuurgeneeskundige Raymedy therapie (voorheen I-Health). Raymedy is een uit de ruimtevaart afkomstig meet- en behandelsysteem dat sinds 1997 verder is ontwikkeld om effectief gebruikt te worden door artsen, therapeuten en coaches om fysieke en mentale onbalans te meten en te behandelen.

De technologie is gebaseerd op de biologische processen van de cel fysica en de uit de natuurkunde bekende resonantie. De Raymedy metingen bestaan uit weerstandmetingen (impedantiemetingen) uitgevoerd met een drukgevoelige meetpen op meridianen welke zich op de uiteinde van vingers en tenen bevinden, en uit de thermografische metingen. De meetresultaten geven een indicatie voor de te volgen therapie gegeven door de therapeut.

Impedantiemetingen

Het meten van de weerstand of impedantie wordt gedaan met een electrode op de huid en een drukgevoelige Raymedy meetpen uitgevoerd op de twaalf meridiaan paren. Het systeem maakt contact met de onder de huid gelegen begin- en eindpunten van meridianen. Het meten gaat snel en pijnloos en is daarom ook uitermate geschikt voor kinderen. Iedere meting wordt opgeslagen en geeft inzicht in het verloop van uw herstel.

Bij mensen met chronische ziekten komen de afwijkingen ten opzichte van de normwaarden keer op keer met elkaar overeen en wanneer er niets aan word gedaan kan dit maanden voortduren met alle begeleidende verschijnselen. Door zowel voor als na een behandeling te meten kan zichtbaar gemaakt worden of de therapie uw lichaam meer energie geeft of juist niet en dus verder zoeken naar een behandeling die de energie wel beter maakt.

Wanneer er herhaaldelijk afwijkingen gemeten worden in de energiehuishouding bij een ogenschijnlijk gezond persoon is dat een indicatie van een verstoorde balans in het meridiaansysteem. Dit kan op korte termijn leiden tot een afnemende vitaliteit en uiteindelijk een verhoogde kans op het ontstaan van ziekte.

Raymedy Autogene Frequentie Therapie (AFT)

Met de Autogene Frequentie Therapie (AFT) van Raymedy is het mogelijk om doorbloeding te verbeteren wat gunstig is na hersenbloeding, Cladicatio intermittens (open been) en complicaties na letsel of operaties. Bij deze therapie wordt de eigenfrequentie gemeten en door middel van elektromagnetisch veld aangeboden aan het lichaam zodat het lichaam mee gaat resoneren. Dit heeft een gunstig effect op de microdoorbloeding en de aan- en afvoerkanaaltjes voor elke cel. Op deze manier reduceert het de aanwezigheid van teveel afvalstoffen (vrije radicalen).

(bron: Raymedy.com)

Ervaringen

Apollo Acupunctuur
Hooikoorts-klachten bedierf woongenot in de regio Waterland Ik ben in Monnickendam komen wonen in augustus 2016. Vanaf mei tot en met juli 2017 kreeg ik voor de eerste keer te maken met hooikoorts-klachten in de regio Waterland. Waren de klachten (jeuk in Lees verder...
08/13/2018