Gewichtsproblemen

De Hormoonbalans

“Ik kom al aan als ik naar een glas water kijk en ik voel mij doodmoe ondanks dat bloedonderzoek aantoont dat ik kerngezond ben”.

Het Lichaam functioneert o.a. door de samenwerking tussen het zenuwstelsel en het hormoonstelsel.
Ze zorgen gezamenlijk voor de balans (homeostasis) van ons lichaam. In de ideale omstandigheden zal deze homeostasis weinig tot niet ontregeld raken. Echter dat gebeurt maar zelden.

Onze voorouders waren in staat om te eten doordat ze jaagden en aten ze wat de natuur hen gaf.
Door het jagen en zoeken naar eten kregen ze hun lichaamsbeweging en moesten ze ook flink hun spieren gebruiken om te graven te klimmen en te jagen. In de zomer aten zij ander voedsel dan in de winter.
Ze hadden geen elektriciteit dus wanneer het donker was gingen ze slapen. Kortom ze leefden met de natuur en van de natuur.

Door de jaren heen zijn onze lifestyle en voedingsgewoonten steeds verder verwijderd van de natuur. We bewegen te weinig, zitten hele dagen aan de computer, gaan pas heel laat naar bed, eten groenten en fruit welke door de fabriek bewerkt is en/of uit het buitenland komt zodat we het hele jaar datgene kunnen eten wat we willen. Verder word ons vlees vervuilt met allerlei medicijnen om een hogere opbrengst te krijgen en de gewassen bespoten en genetisch gemanipuleerd om dezelfde reden. En laatst but not least het gebruik van suiker! We zijn met zijn allen tot suikerverslaafden geworden zodat we ons steeds slechter en vermoeider gaan voelen en steeds dikker worden.

De Hormoonbalans is een programma om u te leren en te laten ervaren hoe het voelt om meer natuurlijk te eten zonder in te leveren aan lekker en genoeg te eten. Ook wordt u geadviseerd en begeleid om effectief te sporten zodat u afvalt zelfs als u slaapt. U zult u fitter voelen en lichamelijke klachten kunnen herstellen.

Ook bij Apollo acupunctuur kunt u terecht voor begeleiding volgens de Hormoonbalans.
Daarbij kunnen onbalans welke ontstaan zijn door allerlei factoren hersteld worden zodat de werking van deze methode ook sneller merkbaar is.

De Hormoonbalans is ontwikkeld door Ir. Ralph Moorman.
Hij schreef 3 boeken om u uit te leggen wat de hormoonfactor inhoud.
Het is aan te raden wanneer u het hormoonbalansdieet wilt gaan volgen, het boek De hormoonfactor, het geheim van een platte buik te lezen.

Ervaringen

Apollo Acupunctuur
Hooikoorts-klachten bedierf woongenot in de regio Waterland Ik ben in Monnickendam komen wonen in augustus 2016. Vanaf mei tot en met juli 2017 kreeg ik voor de eerste keer te maken met hooikoorts-klachten in de regio Waterland. Waren de klachten (jeuk in Lees verder...
08/13/2018