Raymedy helpt in coronatijd

Het virus slaat keihard om zich en maakt wereldwijd vele slachtoffers. Mensen voelen zich angstig en machteloos tegen het virus.
Niet alleen het virus zelf geeft schade maar ook de genomen maatregelen om verspreiding te voorkomen hebben negatieve gevolgen voor ons.

Ook ik vind het spannend allemaal omdat het ziektebeeld afwijkend is van de normaal te verwachten symptomen. Ook de reguliere zorg weet niet zo goed wat het best is om dit virus onder controle te krijgen.

Apollo biedt Raymedybehandeling aan om je thuis of in mijn praktijk met gepaste afstand te versterken tegen infectie en andere lichamelijke klachten.

Raymedy geeft mij rust en vertrouwen

Juist omdat dit virus zich onvoorspelbaar gedraagt is het goed om niet blind te gaan op enkel de griepverschijnsel maar om uit te zoeken wat het lichaam nodig heeft om niet ziek te worden of om bestand te worden tegen het virus en te herstellen.

En dat is juist een van de mogelijkheden van Raymedy welke mij rust en vertrouwen geven en waarvan jij ook gebruik kunt maken in deze tijd van 1,50 m afstand.
Nee we kunnen niet meten of je het virus hebt of hebt gehad, al is de kans groot dat dat wel zo is, maar we kunnen meten of je lichaam wordt geplaagd door een virus en wat jou lichaam nodig heeft om het virus te kunnen verslaan. En ben je niet ernstig ziek heeft Raymedy een behandeling ontwikkeld die voor de meeste mensen meer dan voldoende is om virusinfecties binnen zeer korte tijd de baas te zijn. En dat kun je simpelweg thuis doen, of onder strikt genomen hygiëne maatregelen bij mij in de praktijk.

Het leven na corona

Nadat men geïnfecteerd is geweest blijven veel mensen klachten hebben. Hevige vermoeidheid, hoesten, weinig eetlust, geen smaak hebben maar ook slaapproblemen zijn klachten die mensen na herstel blijven ervaren. Ook hier kun je niet zeggen one size fits all. Ieder mens is uniek en heeft specifieke zwakke plekken welken het herstel bemoeilijken. Met Raymedy is het mogelijk deze zwakte op te sporen en te versterken. Naast Raymedy ondersteuning krijg je adviezen over voeding en lifestyle.

Hooikoorts nu moeilijker dan ooit

Gelukkig niet iedereen die snottert en niest heeft corona, maar dat wil niet zeggen dat deze klachten minder erg zijn. Ook voor hooikoorts heeft Raymedy een effectieve behandeling welke bij mij in de praktijk onder strikte hygiëne uitgevoerd kan worden. Het is al naar genoeg dat je hooikoorts hebt en dan wordt je ook nog eens argwanend bekeken omdat men bang is dat je corona hebt. Ook voor deze pechvogels bied mijn praktijk de mogelijkheid deze klachten aan te pakken.

Wat is Raymedy?

Raymedy is een unieke therapievorm waarvan de basis is gelegd in het wetenschappelijk programma van de Russische ruimtevaart om op afstand de kosmonauten hun gezondheid te kunnen monitoren en verbeteren. Raymedy heeft dit doorontwikkeld naar praktische behandelapparatuur waarmee in de afgelopen 20 jaar wereldwijd ruim een half miljoen mensen mee zijn behandeld.

De therapie is gebaseerd op de kennis over de energiebanen in het lichaam waar ook de acupunctuur gebruik van maakt, de invloed die deze hebben op je gezondheid en hoe je via deze energiebanen de gezondheid weer kan herstellen. Raymedy gebruikt moderne meet- en behandelapparatuur en unieke zelf ontwikkelde software om de energetische disbalansen op te sporen en behandelen. Raymedy behandelt deze disbalansen met licht, pulserende elektromagnetische velden en micro-stroom. De therapie brengt je lichaam weer in een balans die de oorspronkelijke, gezonde toestand van je lichaam zo veel mogelijk benadert. Het doel is je organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken. Heel veel kwalen en aandoeningen kunnen in een paar behandelingen verbetert worden.

Bel of mail mij en ik vertel je graag hoe het werkt en wat het jou kan opleveren.